Šokantni znanstveni podatki o škodljivosti cepiv

V Sloveniji imamo program obveznega cepljenja, pri katerem naj bi otrok od rojstva do svoje polnoletnosti prejel kar deset cepiv proti različnim boleznim. Na Inštitutu za varovanje zdravja RS trdijo, da je cepljenje otrok  varen način zaščite otroka pred posameznimi boleznimi, in poudarjajo, da s celjenjem ne zaščitimo samo svojega otroka, ampak tudi otroke, ki zaradi različnih vzrokov ne smejo biti cepljeni.

Preberi več


 

30 znanstvenih študij, ki dokazujejo, da so cepiva povezana z avtizmom

 

avtizem cepivaNa portalu Natural News so zbrali 30 znanstvenih študij, ki kažejo na povezavo med cepljenjem in avtizmom in tako zanikajo mit, da ne obstaja nobenih uradnih raziskav, ki bi lahko potrdile to, kar zdravniki alternativne medicine govorijo že leta. Ta seznam lahko pokažate vašemu pediatru ali drugim zdravnikom in zdravstvenim uradnikom, ki bi želeli videti uradne znanstvene študije, s katerimi lahko podprete vaše trditve, da je avtizem neposreden rezultat zaradi cepljenja.

Preberi več


 

Medicinsko farmacevtski teror ali Kdo so pravi cepci!

 

cepljnjeKončno smo dočakali razumen predlog o ukinitvi obveznega cepljenja, ki bi ga lahko šteli kot civilizacijski in demokratičen napredek, če… Da medicinski establišment ne misli resno, dokazujejo ukrepi, s katerimi bi le na drugačen način prisilili starše, da cepijo svoje otroke. (Avtor: Ivan Soče)

Preberi več


 

Medicinski mobing nad celotno družbo


cepljenjeSlavna zdravnica iz Lenarta je spet moralizirala, žalila in grozila, tokrat v Mladini.
Zdravnico, ki izjavi, da je "zaupanje med bolnikom in zdravnikom temelj dobrega zdravja« nihče na tem svetu ne sme jemati resno, o objektivnosti in profesionalizmu novinarja pa imam izkušnje, ki sem jih opisal v knjigi Boj za resnico o kravjem mleku.

(avtor: Ivan Soče)

Preberi več


 

Posledice prenajedanja in nasveti za potem

 

vecerja

 Ste pojedli preveč sladke in premastne hrane?
Kakšne so lahko posledice? V nadaljevanju pa tudi nekaj nsvetov, kako omiliti posledice prenajedanja med prazniki.

 

 

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.