Tudi s pomočjo veganske hrane in bioresonance je pozdravil raka

 

zelenjavaRak je le beseda, ki povzroča strah. Strah pospešuje razvoj bolezni. Rak je bolezen duše, ki se izraža skozi telo. Rak ni prišel včeraj, imamo ga v sebi vso življenje, lahko ga aktiviramo počasi in traja celo desetletja, da se pojavi. Zdravljenje zato poteka počasi, ker je potrebno vzpostaviti ravnovesje v telesu. Rak je opozorilo, da je potrebno spremeniti način življenja, prehranjevanja in način razmišljanja. Rak je trenutni rešitelj pred strupi, ker bi drugače prej umrli. Zato je potrebno fizično in psihično čiščenje…

Preberi več


 

Komplementarno zdravljenje v tujini

 

alternativna medicina

Uporaba komplementarne in alternativne medicine pri bolnikih z rakom: Evropska študija. Ne glede na to, ali zdravstveni strokovnjaki verjamejo v komplementarno zdravljenje ali ne, ga bolniki uporabljajo v vedno večji meri.

 

Preberi več


 

Izpoved Gersonovega pacienta: pred dvema letoma s tumorjem v velikosti melone, danes kot prerojen

 

gersonova terapijaPet let po diagnozi diagnozi Nehodkinsov folikularni limfom, stadij 3 od 4, gradus 3 od 3, se počutim zelo dobro. Imam polno volje do življenja in ostanek bolezni, ki izginja. Trenutno sem še na Gersonovi terapiji in bom še najmanj eno leto. Osebno ne poznam nikogar, ki bi šel na podobno pot zdravljenja z enako boleznijo kot je moja in morebiti bo kdo našel kakšno vzpodbudo v naslednjih vrsticah.

Preberi več


 

Rak in ajurveda

 

ajurveda proti rakuRak spada med bolezni, ki jih označimo kot nekontrolirano širjenje tumorskih celic in lahko prizadenejo katerikoli organ. V metastazah se rakave celice podvajajo in potujejo po krvi in limfnem sistemu v ostale dele telesa. Rak v mnogih oblikah pomeni strašljiva diagnoza, ne samo zaradi sence smrti, ampak tudi zaradi mnogih stranskih učinkov zdravljenja, ki se jih poslužuje uradna medicina kot so kemoterapija in sevanje.

Preberi več


 

Vitamin B17 ali laetril proti raku

 

marelicne koscice

 

Marelične koščice – Vitamin B17 je naravno prisoten v semenih mnogih sadežev in je sestavina glavnih virov prehrane v kulturah, kot so Navaho indijanci, Hunze, Abkazianci ipd., torej tistih narodov, ki že dolgo begajo znanstvenike s svojo dolgoživostjo, odpornostjo in vzdržljivostjo.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.