Terapije brez zdravil zmanjšujejo bolečine pri hospitaliziranih pacientih

 
nurseNetradicionalne terapije lajšajo bolečine širokemu krogu hospitaliziranih pacientov in to celo do 50% pacientom, kažejo podatki prve tovrstne raziskave, objavljene v strokovni publikaciji Journal of Patient Safety.
Študija kaže, da ima bolnišnični program integrativne medicine pomemben vpliv na področju, kjer je obvladovanje bolečine glavni izziv in imajo lahko tradicionalna zdravila negativne posledice.

Preberi več


 

Zakaj bi nekateri zdravniki raje umrli, kot šli na kemoterapijo

 

kemoterapijaNekateri zdravniki priznavajo – v primeru diagnoze raka, ki je že napredoval, ne bi šli na kemoterapijo. Dr. Ken Murray je s svojo objavo članka z naslovom "Kako umirajo zdravniki", v katerem odkrito priznava, da bi v primeru diagnoze raka v poznem stadiju, rajši dočakal smrt doma v miru in krogu družine, kakor pa da bi se odločil za standardne invazivne postopke zdravljenja raka kot je kemoterapija, zelo razburkal medicinsko in ostalo javnost.

Preberi več


 

Ko pademo v nori vrtiljak zdravil

 

zdravila

 

 

Zdravniki in farmacevti med vami zelo dobro vedo, kaj je vrtiljak zdravil. To je vrtiljak, na katerem se ni preveč priporočljivo znajti, kajti ko si enkrat na njem, je sila težko izstopiti … In čim starejši smo, tem bolj postaja ta vrtiljak nevaren. In pogost. In nor.

Preberi več


 

Zaradi jemanja zdravil letno umre več kot sto tisoč ljudi

 

zdravilaKoliko nam lahko pomagajo farmacevtska zdravila pri zdravljenju bolezni? Kevin Trudeau, avtor knjige Natural cures »they« do not want you to know about (Naravna zdravila, za katere »oni« ne želijo, da jih poznate, op.a.) trdi, da ravno jemanje zdravil povzroča še dodatne bolezni, ki se lahko končajo tudi s smrtjo. V omenjeni knjigi je zbral ogromno šokantnih in grozljivih podrobnosti o delovanju farmacevtske in prehrambene industrije v povezavi s politiko. Avtorju so ponujali milijone dolarjev, da preneha širiti neprijetna dejstva o farmacevtski industriji, vendar je ostal neomajen v svojem poslanstvu.

Preberi več


 

Pri darovanju organov so javnosti zamolčane bistvene stvari

 

darovanje organovNemka Renate Greinerti v svoji knjigi "Rdeča zanka" opisuje svojo hudo izkušnjo, ki jo je doživela, ko so odvzeli organe njenemu petnajstletnemu sinu. „Povsem nepoučena o tem, kaj v resnici pomeni odvzem organov, sem dovolila, da so me transplantacijski zdravniki zmanipulirali. Vsak si mora sam pri sebi priti na jasno, ali verjame, da je človek, katerega organi so živi, truplo – kot nam skuša dopovedati transplantacijska medicina – ali pa umirajoči in zato živ človek,“ pravi Greinertova. V nadaljevanju navajamo nekaj zelo zanimivih odlomkov iz omenjene knjige.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.