Alternativno zdravljenje za stres in anksioznost

 

Stres in anksioznost sta pogosti težavi sodobnega časa. Prav v zvezi s stresom se ljudje občutno več odločajo za alternativne in naravne metode. Naravni in alternativni načini zdravljenja so zadnje čase zelo iskani, ker so neinvazivni in v primerjavi s klasično medicino skorajda nimajo stranskih učinkov.

Preberi več


 

Alternativno zdravljenje za bolečine v hrbtu

 

Bolečine v hrbtu so najbolj razširjena težava, ki vpliva na ljudi obeh spolov in starosti. Najpogostejši vzroki za bolečine v hrbtu so slaba drža, premalo gibanja in nenadni gibi, kot so dviganje ali sklanjanje, tudi dviganje pretežkih bremen. Med možnostmi za zdravljenje bolečin v hrbtenici so zdravila ali operacija, dostikrat pa se ljudje poslužujejo tudi bolj naravnih tehnik zdravljenja za lajšanje bolečine v hrbtu.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.